How to: Happy worden als je het eigenlijk niet bent?!

happy

Hoi!

Iedereen kent het wel; Je hebt van die dagen waarop alles vervelend lijkt en je nergens zin in hebt. Je hangt de hele dag in je pyjama op de bank of staart een beetje wezenloos naar de televisie. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar als het heel vaak zo gaat is het tijd voor verandering. Ik heb speciaal voor jullie wat tips bedacht en opgezocht: Hoe word je happy als je je een slons voelt?

Tip 1: Schijnt de zon en hang jij voor de tv? Niet doen! Neem je camera mee en doe een zomerse fotoshoot, of fotografeer de leuke bloemetjes in je tuin. Later als het een regenachtige dag is, kun je ย ze bewerken in bijvoorbeeld picasa of photoshop.

Tip 2: Bedenk waar jij vrolijk van wordt. Muziek, tekenen, skateboarden? (Ja, meisjes skaten ook ๐Ÿ™‚ )ย  Zet de muziek op je kamer zo hard als je kunt verdragen en swing erop los. maak een mooie tekening en hang hem in een leuk lijstje aan de muur. ga lekker naar buiten en probeer een nieuwe truc met je skateboard.

Happy family

Tip 3: Nodig je vriendinnen uit voor een spelletjes-middag. Haal dat suffe oude spel tevoorschijn en maak samen nieuwe spelregels. Bijvoorbeeld: Bij elk vakje bedenk je een maffe vraag of opdracht, en je mag het hele spel niet lachen. Wedden dat je op het einde helemaal in een deuk ligt?!

Tip 4: Komedies zijn dรฉ oplossing voor een druilerige middag. Pak een grote zak chips, een flinke fles drinken en nestel je lekker op de bank onder een dekentje. Zo, die televisie is van jou vandaag!

Tip 5: Chocolade is de oplossing als niks werkt. hierin zit een bepaalde stof waar je je gelukkig van gaat voelen. Dusseh…Waar wacht je nog op?! ๐Ÿ˜‰

Tip 6: Heb je alles geprobeerd, maar ben je nog steeds in een flinke dip? Lach gewoon om niets, of om iets onzinnigs. Zelfs als je nep-lacht maakt je lichaam ook weer een soort stofje aan waar je ook echt vrolijk van wordt. Smile!

Nou., dit was het alweer. ik hoop dat jullie er iets aan gehad hebben. En meiden…Happy girls are the prettiest! (Vrolijke meiden zijn het mooist) X Maud.

Happy girls

 

Advertenties

2 gedachtes over “How to: Happy worden als je het eigenlijk niet bent?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s