5 items die je in je garderobe moet hebben

Hey!

Soms héb je echt van die dagen dat je alles wat er in je kast ligt stom vindt. Die broek is al 2 jaar oud, en dat ene nieuwe truitje zit achteraf gezien toch veel te strak. De oplossing voor dat soort dagen zijn basics die altijd kunnen. Daarom voor vandaag: 5 items die je moet hebben!

1. Skinny jeans

Skinny jeans                                                                                                        Dit item is zeker onmisbaar voor een complete garderobe! Hij kan altijd, je hebt verschillende kleurtjes, perfecr voor elk moment!

2. Effen wit shirt

Effen wit shirt                                                                                                                               Het lijkt misschien saai, maar als je hem eenmaal hebt en gebruikt kan je niet meer zonder. Je kan hem dragen onder een gewoon shirt als het goed is, je kan er een kleurige sjaal op dragen…Alles kan!

3. Sjaal

Bloemetjes sjaal                                                                                                                         Ook deze is heel handig voor als het koud is, maar als je hem op een zomerse dag draagt is hij ook helemaal leuk. Deze kan je mooi dragen op het witte basic shirt.

4. Click-armbanden

Armband met clicks                                                                                                                        Momenteel zie je deze armbanden heel erg veel. Ze zitten heel erg fijn en als je de ‘knopjes’ zat bent, klik je er gewoon nieuwe op!

5. Gympen

Gympen met bloemetjes                                                                                                                         Gympen zijn perfect voor een middagje shoppen, maar ook een dagje thuis. Eentje met een hippe print is het helemaal!

Dit was het alweer voor vandaag. Knuffel, Maud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s