Hair-copy

Haar inspiratie

Hoi!

Een paar dagen geleden heb ik een nail-copy bericht gepost. Vandaag ga ik een hair-copy bericht maken! En nee, geen gewone, maar hair-copy van de sterren. Mét uitleg hoe het na kan maken natuurlijk! Veel plezier!

Rihanna sidecut

Deze is eigenlijk heel simpel, maar je moet wel kunnen in vlechten! Je kan ook vragen of iemand je wil helpen. 1. Eerst pak je een plukje haar van de zijkant van je hoofd, deze vlecht je nu een stukje naar achteren in. 2. Als je tot net achter je oor zit, zet je je haar vast met een speldje in dezelfde kleur als in je eigen haar. Dat kan met een schuifspeldje, maar een gewoon clipje is ook goed. Zorg er in ieder geval voor dat het niet zo goed te zien is. En klaar is je sidecut!

Haarstrik Lady Gaga

Deze is ook helemaal niet moeilijk. Het is wel handig als je lang/halflang haar hebt.  1. Kam eerst je haar helemaal door. Je mag geen klitten meer hebben! 2. Maak nu een grote knot boven op je hoofd. Laat een klein plukje onderaan je hoofd los hangen, die stop je niet in je knot! 3. Nu scheid je je knot in tweeën, zeg maar. Zodat je twee helften hebt. 3. Haal je loshangende pluk over het deel waar je knotjes gescheiden zijn. Zoals het midden van Lady Gaga’s knot, dus. Haal die pluk nu weer onder je haarstrik door en zet hem aan de achterkant vast. 4. Nu frunnik je er nog een beetje aan om hem mooier en voller te krijgen. Je kan je strik aan de onderkant vasthouden, zodat hij niet alle kanten op zwiept, zeg maar. Want dat ziet er echt héél raar uit…:-)

Nou, dit waren ze alweer, ik hoop dat je er wat aan gehad hebt!  Groetjes, Maud.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s